FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det at være organisk certificeret?


Certificeret organisk er din eneste garanti for, at ingredienserne i dine produkter er 100% naturlige og produceret uden dyreforsøg, GM-ingredienser, kontroversielle kemikalier, paragoner, phthalater og syntetiske ingredienser. For at blive certificeret gennemgår produkterne en streng test for at sikre, at ingredienserne er naturlige, og at produkterne indeholder specificerede mængder af certificerede organiske ingredienser, afhængigt af det certificerende organ.
Hvad inspirer jer?


Naturen! Den måde, hvorpå vores produkter udvikles, formuleres og emballeres, er også inspireret af vores kærlighed til naturen. Uanset om det er himlens farve, duften af friskblomstrende blomster, fornemmelsen af sandet på tæerne – vi tager så meget inspiration fra omgivelserne, i vores miljø og sætter det direkte ind i vores skabelsesproces.
Hvad er forskellen på Naturlige og Veganske produkter?


Veganske produkter indeholder ikke ingredienser der stammer fra dyr. - eksempel kan der være bivoks og honning i Naturlige skønhedsprodukter men ikke i Veganske! Da bivoks og honning begge stammer fra bier. Hvis du er i tvivl om hvilke af Zuii Organic´s produkter der er Veganske, så tag kontakt til os. Vi vil meget gerne vejlede dig.