top of page

HISTORIEN OM ZUII ORGANIC

Tak, fordi du vil med på denne rejse, vi glæder os til at dele Zuii Organic´s

fantastiske produkter med dig ♥

National park

VORES MISSION

Vores mission er enkel: at skabe en meget grønnere og meget renere fremtid - det er det, vi handler på.

Den måde, vi fungerer på, har hjulpet os med at vokse fra en meget lille og ydmyg begyndelse, til et internationalt anerkendt grønt og rent skønhedsbrand.

Men vores mission handler ikke om os, det handler om dig og hjælpe med at gøre din verden til et bedre sted. Hver dag formulerer vi de mest fantastiske økologiske produkter i vores australske produktionsanlæg. Produkter, der er rene, grønne, alle økologiske og mange veganske.

Noget super vigtigt at bemærke er: vores produkt formler ikke bare føles vidunderlige ... de dufter utroligt, og hvad der er endnu bedre, rigtig gode for din hud. Du kan takke vores blomsterinfusion og økologiske superingredienser for dette!

Vision

Hvad adskiller os fra resten? vi har vores egen produktionsanlæg, vi er så heldige at have den sjældne fordel ved fysisk at røre hver og en af vores produkter, som vi sender ud i verden. Vi kontrollerer præcis, hvad der kommer i vores produkter, og alt, hvad der ikke gør - vi ved præcist hvad der er i vores formler, helt ned til den fineste dråbe olie.

 

Ved at arbejde på denne meget sjældne måde er vi til enhver tid i stand til at skabe 100 % gennemsigtighed.

Gennemsigtighed er noget, der ligger os meget på sinde, og det inspirerer os til at komme videre. Det er et centralt fundament for, hvem Zuii Organic er, og som virksomhed tror vi fuldt og fast på gennemsigtighed på mere end én måde. Gennemsigtighed af ingredienser, så du kan se præcis, hvad der er inde i hver eneste af vores produkter. Gennemsigtighed i vores produktionsprocesser, så du kan se hvert eneste produkt, der håndlaves med absolut kærlighed og opmærksomhed.

 

Derfor elsker vi at vise dig vores processer og tale om, hvordan vi laver vores utrolige sortimenter – for det er det, der gør os så specielle.

Natural Serum
bottom of page