top of page

BESKYT DIN HUD MOD DET OMSKIFTENDE VEJR

Zuii Organic’s, silkebløde foundation plejer, beskytter huden og har samtidigt en dækkende

effekt, der sikrer et naturligt look.Din hud er ekstra udsat i det omskiftelige vejr, der både byder på kolde, våde vintre, og et blæsende forår og efterår. Du har sikkert også oplevet, at din hud udtørrer, at den bliver ramt af røde plamager eller andre ujævnheder som følge af de ting, den udsættes for.


  • Derfor er det vigtigt at vælge en foundation, som både er dækkende, åndbar og samtidigt plejer din hud

  • også til sensitiv hud.


Zuii Organic Flora Liquid Foundation er en let foundation, der kan bruges af alle hudtyper. Blandet med Calendula-ekstrakt, Aloe Vera, A og C-vitaminer for at give beroligende fordele til huden, den både fugter og kan opbygges med flere lag: fra naturlig til medium – uden at tilstoppe porerne.


Heldigvis behøver det ikke være svært at opgradere din daglige skønhedsrutine, for den silkebløde foundation er nem at blende ud og den findes i flere forskellige farver så du kan få det perfekte match til din hudtone.

- Således opnår du på ingen tid et fejlfrit og naturligt look med denne lækre foundation.


Sådan bruger du produktet:


Step 1:

Forbered din hud med din valgte Primer for en fejlfri base. Vi anbefaler Zuii Organic Foundation Primer eller Zuii Organic Color Corrective Primer.


Step 2:

Pump en lille mængde af vores flydende foundation ud på bagsiden af din hånd.


Step 3: Tag en Foundation børste eller en beauty blender og påfør produktet på din hud, med blide strøg og blend ud i cirkulære bevægelser, indtil du opnår et jævnt og stribefrit finish.Fordele ved produktet:


  • Giver et naturligt look

  • Kan bygges op i lag til du opnår den ønskede dækning.

  • Den tilstopper ikke dine porer

  • Zuii Organic Flora Liquid Foundation er ikke testet på dyr

  • Er økologisk certificeret


Som altid må du rigitg gerne skrive til info@make-y-up.dk med eventuelle spørgsmål til produktet. Og hvis du gerne vil have hjælp til hvilken farve foundation der passer bedst til netop din hud.


Vi håber du finder dit perfekte match!

Fra Team Zuii X
8 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page