top of page

LAD OS TALE OM MASCARA - (>‿◠)Vi har bemærket i årenes løb, at ingen rigtig ved, hvor farlig en syntetisk mascara kan være for dine øjne. Vidste du, at mange syntetiske mascaraer bruger aluminiumspulver i deres formler som farvestof? Det omfatter også stoffer som Formaldehyd som er kræftfremkaldende, Kul Tar Dyes et andet kræftfremkaldende stof og en ingrediens som er helt forbudt i kosmetik, i Canada. Phthalater er som bekendt skadende for lungerne, og er kendt for at blande sig i det reproduktive system og listen fortsætter....


Tænkt hvis den mascara, du bruger i øjeblikket, udskiller en overflod af negative virkninger ud i din krop - det kan du gøre noget ved. Du kan bruge en Zuii Organic mascara – de er alle Aussie-made, certificeret økologisk og helt naturlige. Hver påføring på vipperne er lige som en plejende behandling, der bidrage til at fremme vækst og regenerering i din naturlige vipper. Hver eneste mascara har også en lidt sød blomsterduft, bare for at gøre påføringsprocessen lidt hyggeligere for dig.


Her kan du læse om de forskellige slags Zuii Organic mascaraer:


MAXI LASH MASCARA:

Hvis du leder efter et utroligt løft i vippelængde, er vores Maxi Lash Mascara noget for dig. Denne plantebaserede formel er dedikeret til at øge din naturlige vippelængde med hvert strøg, der dækker hver enkelt vippe med et dybt sort pigment, for at skabe en dramatisk effekt. En stor fordel med Maxi Lash mascara er, at det er en opbyggende formel, hvilket betyder, at du kan lægge dine vipper i lag for at opfylde din ideelle standard. Beriget med Cacao Seed Butter, Nettle Lead, Aloe Vera og meget mere. Flot resultat og samtidig regenerere og fremmes væksten i din naturlige vipper.


VOLUMEN MASCARA:

Ønsker du at øge din vippevolumen og tætheden? Hvis du svarede ja, så vil vores Volume Mascara sikkert være noget for dig. Denne certificerede økologiske formel er dedikeret til at øge den umiddelbare mængde af dine vipper. Og endnu bedre, denne formel ”låser” sig faktisk til hver enkelt vippe, for at sikre det bedst mulige resultat. Ud over at være bygbar og klumpfri, fremmer denne Volume Mascara samtidig regenerering og vækst i dine naturlige vipper.


DEN VEGANSKE MASCARA:

Ønsker du både mere vippe volumen og længde med et produkt? Så prøv Vegan Mascara serien! Denne certificerede økologiske + veganske formel, øger vippernes længde og volumen på et øjeblik. Med en formel, der ”låser” sig til hver enkelt vippe, vil denne verdensklasse mascara efterlade et smukt let udseende uden at klumpe og perfekt til dem med selv de mest følsomme øjne, denne mascara vil give både resultater og fordele for dig.

Det er så vigtigt at passe på dine øjne (hele din krop for den sags skyld!), Og en enkel måde at gøre netop det, er ved hjælp af en naturlig, økologisk mascara. Det er tid til at sige farvel til skadelige kemikalier i din mascara, og i stedet erstatte dem med en verdensklasses økologisk formel, der i stedet vil gavne og regenerere dine vipper.

 

Hvis du nu sidder og bestemmer dig for at prøve Zuii Organic mascara, men er i tvivl om noget, er du mere end velkommen, til at sende os en direkte besked eller en e-mail

- vi er her for at hjælpe dig. Hvis du vil have fingerne i en mascara nu så kig her.


Indtil næste gang!

Al vores kærlighed, Team Zuii X
15 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page