top of page

LUMINISING CREAM: THE ESSENTIAL, A FAN-FAVOURITE


 
 

En flydende highlighter, der dækker en masse make-up behov mange flere end vi troede til at starte med! Men før vi kommer ind på alt det sjove, med dette must-have produkt, så lad os starte med det grundlæggende ... ligesom hvad der virkelig er i en Zuii Organic Flora Luminising Crème?

Denne Luminising Crème er en certificeret økologisk, certificeret vegansk og Australsk fremstillet formel, der har specialiseret sig i at tilføje en elegantnaturlig glød næsten øjeblikkeligt.


Cremen indeholder Bambus juice, grøn te og Kamille ekstrakt. For bare at nævne nogle få af de super ingredienser i denne skønne veganske creme der giver din hud intens næring og forhindre fedt og olie i at ophobe sig i din hud.


Denne unikke creme blev oprindeligt brugt til at give din solbrune hud ekstra udstråling – og hjælpe med at tage hudens smukke glød til et helt nyt niveau.

Men som tiden er gået, og langt flere har fået øjnene op for dette prisvindende produkt, har vi indset, at dette bogstaveligt talt er det mest alsidige produkt i vores Zuii Organic-sortiment.


Se, hvordan du kan bruge fan-favoritten nedenfor:


Tonet fugtighedscreme / lys dækning

I 2019 vandt Luminising Crème GULD ved Green Parent Beauty Awards, hvor den vandt for bedste tonede fugtighedscreme. Tilføjelse af en sofistikeret glød under din makeup, gør at denne formel er i stand til at give en ekstra udstråling til dit look hver dag med blot et par pump. ELLER, hvis du er en mere naturlig ”glower”, kan den også sagtens bruges alene som en let foundation.


Flydende highlighter / bronzer

Denne creme har så smuk glød, at du faktisk kan bruge den som en stand-alone flydende highlighter eller bronzer. Du skal blot anvende formlen på de områder, du vil definere, og begynde at blende. Vi garanterer, at du vil være meget tilfreds med den smukke glød som huden får.


Øjenskygge

Korrekt – du kan bruge Luminising Crème som øjenskygge! Igen, på grund af den utrolige glans, der findes i denne creme, når den først er påført dine øjenlåg, vil dine øjne fange alles opmærksomhed.

Et tip: Hvis du har planer om at bruge dette som en øjenskygge, så husk, at det er en flydende formel, så det kan være lidt mere messy end vores Flora Eyeshadow Range! Tålmodighed er nøglen her.


Lip gloss

Tal om fordelene ved Certified Organic &Vegan, dette produkt fungerer også fantastisk som en lille Lip gloss; der er skinnende og med en skøn naturlig farve. Hvis du kan lide at tilføje lidt lækkert til dit smil, så kan vores Lumi Crème hjælpe dig her. Bare pop en lille mængde på din finger, og duppe over dine læber, indtil du får det ønskede resultat.


Tan Luminiser

Sidst men ikke mindst, ligesom den oprindeligt var beregnet til, en Tan Luminiser. Hvis din tan ser lidt kedelig ud, eller du bare ønsker at øge den naturlige glød, bare dub Luminising Crème over, og du vil have den smukkeste Tan bygget op på ingen tid. Over benene, brystet, armene – der hvor du ønsker det skal skinne.


Dette er blot nogle få enkle måder, vi har brugt vores prisbelønnede Luminising Crème på, men det betyder ikke, at der ikke er andre måder at benytte den!


Hvis du ikke har gjort det endnu, så sørg for at prøve fan-favoritten Luminising Crème, vi er nemlig ret sikre på at du vil elske den lige så meget som resten af verden <3

 

18 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page